Saint-Georges d'Oléron

Saint-Georges d'Oléron

Kleine dorpjes vol charme, twee jachthavens, lange stroken fijn zand, betoverende landschappen tussen de zee en het bos, prachtige uitstappen, te voet, met de fiets of met de boot... Saint Georges d'Oléron is een niet te missen plek tijdens uw kampeervakantie in Oléron!

SAINT GEORGES D'OLÉRON EN DE GENEUGTEN VAN KAMPEREN AAN ZEE!

Saint Georges d'Oléron biedt bijna 16 km aan fijne zandstranden. U heeft dus keuze te over! De camping ligt beschut door de duinen en het bos, op 200 meter van een strand met zand en rotsen, ideaal voor voetvissen. Een honderdtal meter verder kunt u uw stranddoek uitspreiden op een prachtig strand dat onder toezicht staat tijdens het hoogseizoen. Kamperen in Saint Georges d'Oléron, dat is ook kitesurfen, surfen, jetskiën, kajakken op zee, stand-up paddling, vissen op zee en strandclubs voor kinderen. Zwemmen, spelletjes op het strand en watersporten, de ideale ontspannende cocktail voor uw kampeervakantie in Saint Georges d'Oléron!

EEN KAMPEERVAKANTIE IN VOLLE NATUUR!

Kamperen in Saint-Georges d'Oléron, dat is één worden met de natuur! Geniet van een kleine kanotocht in de moerassen tussen Boyardville en Sauzelle als u de flora en fauna van Oléron wilt ontdekken. Een gegarandeerde verandering van omgeving!
Als u altijd al hebt gedroomd van een bezoek aan Fort Boyard, dan kunt u in de haven van Boyardville terecht voor een zeecruise naar het beroemde fort, maar ook naar het eiland Aix en La Rochelle. Het is zelfs mogelijk om aan boord te gaan van een piratenschip... tot groot jolijt van de kinderen!

NIET TE MISSEN:

  • Wandel door de straten van Saint-Georges, rond de hallen en het kasteel.
  • Bezoek de Romaanse kerk, het oudste gebouw op het eiland Oléron!
  • Ontdek de specialiteiten van het eiland in de markthal, elke ochtend in juli en augustus.
  • Maak een boottocht vanuit de haven van Douhet en leer de basisprincipes van het zeilen!

*Photo : SAINT-GEORGES-D'OLERON - Plage de Boyardville © CMT17 E. COEFFE

Gedenkwaardige ervaringen

Balneo / SPA De Spa, gecertificeerd SPAS DE FRANCE, biedt een breed scala aan behandelingen en massages.DécouvrirBalneo / SPA CAMPING LES GROS JONCS oléronAquatisch gebied Van mei tot september kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad.DécouvrirAquatisch gebied CAMPING LES GROS JONCS oléronRestauratie Het bar-restaurant biedt een eenvoudige, smakelijke en gevarieerde traditionele keuken.DécouvrirRestauratie CAMPING LES GROS JONCS oléronToegang tot de zee U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zeetoegangen vanaf de camping.DécouvrirToegang tot de zee CAMPING LES GROS JONCS oléron