4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash

Speciale aanbieding Tour de France
Geniet ervan:

* 3 gekochte nachten = de 4e aangeboden nacht voor elke reservering op een kampeerplaats tussen 4 september 2020 en 9 september 2020

* 6 gekochte nachten = de 7e nacht aangeboden voor elke reservering in een chalet ontspanning gemaakt tussen 2 september 2020 en 13 september 2020

Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Booking :

Booking

Fietsverhuur

Er gaat niets boven een fietstocht om het grondgebied van het eiland Oléron te ontdekken! De eiland van Oléron is ideal voor fiets wandelingen omdat het vlak is.

Als u een natuurliefhebber bent, zult u verliefd worden op onze betoverende landschappen door de 130 km fietspaden op het eiland Oleron met de fiets te doorkruisen.

Geniet direct van de camping van toegang tot het fietspad.

U hoeft alleen maar de weg over te steken om het fietspad te bereiken dat u langs de kust naar de vissershaven van La Cotinière brengt, op slechts 7 km van de camping, ideaal voor een familie-uitje.

De majestueuze vuurtoren van Chassiron ligt op 12 km van de camping en laat u onderweg de typische Oleron-dorpen Domino ontdekken met zijn markt met lokale producten en Chaucre.

Maak je geen zorgen als je geen eigen fiets hebt. Camping Les Gros Joncs biedt fietsverhuur op het terrein voor jong en oud.
Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

*** DE VERKOOP VAN DE FLITSERS IS EEN GOEDE ZAAK, MAAR HET IS NIET DE BEDOELING DAT ER EEN FLITSER WORDT VERKOCHT.

-20% korting voor elk verblijf van 7 nachten tussen 18 juli en 1 augustus.

* Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid *

Mogelijkheid tot kort verblijf in juli en augustus tussen 3 en 4 nachten (aankomst en vertrek op woensdag, zaterdag en zondag).

Aanbieding geldig op al onze accommodaties.

Profiteer van een korting van 30% op een verblijf van minimaal 14 nachten, geldig op alle soorten accommodaties (behalve staanplaatsen).

~ Aanbieding geldig voor het jaar 2020 met uitzondering van de periode van 04/07 tot 29/08 en niet cumulatief met andere lopende promoties.~

10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Lieve vakantieganger, lieve vakantieganger,

Naar aanleiding van de gezondheidscrisis die we doormaken, willen we u informeren over de volgende punten:

* Om hygiënische redenen verstrekken wij dit jaar geen dekbedden en kussens. U kunt natuurlijk uw eigen dekbedden meenemen, anders bieden wij bij de receptie (op reservering) wegwerpdekbedden en -kussens te koop aan.

Wij danken u voor uw begrip,

Het team van de camping Les Gros Joncs

Documenten (pdf)

Handige links