Fietsverhuur
Promotie voor de paasvakantie van 06/04 tot 27/04
- 20% korting op de basisprijs met gratis administratiekosten.
ALLEEN OP MODELLEN :
MELIFERA, AUBEPINE, MACERON, IBERIS, OLEARIA
Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere EARLY BOOKING of andere aanbiedingen.
Bekijk onze aanbiedingen en boek

Fietsverhuur

Er gaat niets boven een fietstocht om het grondgebied van het eiland Oléron te ontdekken! De eiland van Oléron is ideal voor fiets wandelingen omdat het vlak is.

Als u een natuurliefhebber bent, zult u verliefd worden op onze betoverende landschappen door de 130 km fietspaden op het eiland Oleron met de fiets te doorkruisen.

Geniet direct van de camping van toegang tot het fietspad.

U hoeft alleen maar de weg over te steken om het fietspad te bereiken dat u langs de kust naar de vissershaven van La Cotinière brengt, op slechts 7 km van de camping, ideaal voor een familie-uitje.

De majestueuze vuurtoren van Chassiron ligt op 12 km van de camping en laat u onderweg de typische Oleron-dorpen Domino ontdekken met zijn markt met lokale producten en Chaucre.

Maak je geen zorgen als je geen eigen fiets hebt. Camping Les Gros Joncs biedt fietsverhuur op het terrein voor jong en oud.

Bij het huren van fietsen wordt een borg van 200€ per volwassen fiets en 150€ per kinderfiets gevraagd.

Gedenkwaardige ervaringen

Balneo / SPA De Spa, gecertificeerd SPAS DE FRANCE, biedt een breed scala aan behandelingen en massages.DécouvrirBalneo / SPA CAMPING LES GROS JONCS oléronAquatisch gebied Van mei tot september kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad.DécouvrirAquatisch gebied CAMPING LES GROS JONCS oléronRestauratie Het bar-restaurant biedt een eenvoudige, smakelijke en gevarieerde traditionele keuken.DécouvrirRestauratie CAMPING LES GROS JONCS oléronToegang tot de zee U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zeetoegangen vanaf de camping.DécouvrirToegang tot de zee CAMPING LES GROS JONCS oléron