4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash

Speciale aanbieding Tour de France
Geniet ervan:

* 3 gekochte nachten = de 4e aangeboden nacht voor elke reservering op een kampeerplaats tussen 4 september 2020 en 9 september 2020

* 6 gekochte nachten = de 7e nacht aangeboden voor elke reservering in een chalet ontspanning gemaakt tussen 2 september 2020 en 13 september 2020

Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Booking :

Booking

Rechtstreekse toegang tot de zee

De Atlantische Oceaan op een steenworp afstand van de camping ...

U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zee-toegangen vanaf de camping die u, dwars door de duinen, 200 meter naar een strand met een rotsachtige kust (ideaal voor kustvissen).

Als u op zoek bent naar een strand om te zwemmen, vindt u op 400 meter van de camping het zandstrand van Sables Vignier, dat het label Blauwe Vlag heeft en in het hoogseizoen wordt bewaakt. De golven zijn kort en niet erg intens, ideaal voor jonge kinderen.

Als u dol bent op bordsporten, vindt u verder naar het noorden in de richting van Chaucre, een duikschool, evenals een surfspot en een zeilschool op het niveau van het strand van Huts.

Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

*** DE VERKOOP VAN DE FLITSERS IS EEN GOEDE ZAAK, MAAR HET IS NIET DE BEDOELING DAT ER EEN FLITSER WORDT VERKOCHT.

-20% korting voor elk verblijf van 7 nachten tussen 18 juli en 1 augustus.

* Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid *

Mogelijkheid tot kort verblijf in juli en augustus tussen 3 en 4 nachten (aankomst en vertrek op woensdag, zaterdag en zondag).

Aanbieding geldig op al onze accommodaties.

Profiteer van een korting van 30% op een verblijf van minimaal 14 nachten, geldig op alle soorten accommodaties (behalve staanplaatsen).

~ Aanbieding geldig voor het jaar 2020 met uitzondering van de periode van 04/07 tot 29/08 en niet cumulatief met andere lopende promoties.~

10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Lieve vakantieganger, lieve vakantieganger,

Naar aanleiding van de gezondheidscrisis die we doormaken, willen we u informeren over de volgende punten:

* Om hygiënische redenen verstrekken wij dit jaar geen dekbedden en kussens. U kunt natuurlijk uw eigen dekbedden meenemen, anders bieden wij bij de receptie (op reservering) wegwerpdekbedden en -kussens te koop aan.

Wij danken u voor uw begrip,

Het team van de camping Les Gros Joncs

Documenten (pdf)

Handige links