Rechtstreekse toegang tot de zee

Rechtstreekse toegang tot de zee

De Atlantische Oceaan op een steenworp afstand van de camping ...

U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zee-toegangen vanaf de camping die u, dwars door de duinen, 300 meter naar een strand met een rotsachtige kust (ideaal voor kustvissen).

Als u op zoek bent naar een strand om te zwemmen, vindt u op over 900 meter van de camping het zandstrand van Sables Vignier, dat het label Blauwe Vlag heeft en in het hoogseizoen wordt bewaakt. De golven zijn kort en niet erg intens, ideaal voor jonge kinderen.

Als u dol bent op bordsporten, vindt u verder naar het noorden in de richting van Chaucre, een duikschool, evenals een surfspot en een zeilschool op het niveau van het strand van Huts.

Gedenkwaardige ervaringen

Balneo / SPA De Spa, gecertificeerd SPAS DE FRANCE, biedt een breed scala aan behandelingen en massages.DécouvrirBalneo / SPA CAMPING LES GROS JONCS oléronAquatisch gebied Van mei tot september kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad.DécouvrirAquatisch gebied CAMPING LES GROS JONCS oléronRestauratie Het bar-restaurant biedt een eenvoudige, smakelijke en gevarieerde traditionele keuken.DécouvrirRestauratie CAMPING LES GROS JONCS oléronToegang tot de zee U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zeetoegangen vanaf de camping.DécouvrirToegang tot de zee CAMPING LES GROS JONCS oléron