4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash
Boek nu 2020 !
En ontvang vroegbookkorting tot :
- 15% korting voor een verblijf van 7 nachten van 1 februari 2020 tot 4 juli 2020 en van 29 augustus 2020 tot 31 december 2020
- 10% korting voor een verblijf van 7 nachten van 4 juli 2020 tot 29 augustus 2020
~Aanbieding geldig tot en met 31 Maart 2020 en afhankelijk van beschikbaarheid~
Newsflash

Booking :

Booking

Fort Boyard

Geniet van uw verblijf op de camping om Fort Boyard te verkennen, het erfgoedsymbool van de Charente-Maritime en een onmisbaar bezoek tijdens uw vakantie op het eiland Oléron. Het avontuur begint vanaf Boyardville, Saint-Denis of La Cotiniere!

VERTREK OP ONTDEKKING VAN FORT BOYARD, EEN KINDERDROOM DIE WERKELIJKHEID WORDT!

Het is niet mogelijk om binnen te gaan in het bekendste tv-fort maar u kunt het wel bewonderen vanaf het dek van een cruiseschip, tijdens een tocht met een zeilboot of zelfs vanop een jetski. U kunt de Toren van Fort Boyard benaderen en het "stenen schip" van monumentale proporties (68 meter lang, 32 meter breed en 20 meter hoog) van dichtbij bekijken. Om het te zien vanaf de binnenkant zal u zich echter tevreden moeten stellen met de tv-show!

WIST U DAT?

Fort Boyard kreeg lange tijd de bijnaam van "Nutteloos fort"... Het werd in fasen gebouwd van 1804 tot 1857 om de monding van de Charente, de haven van het eiland van Aix en het grote arsenaal van Rochefort te beschermen. Fort Boyard werd al snel ineffectief door de vooruitgang van de artillerie en het groeiende bereik van de nieuwe kanonnen...

Aan het eind van het Tweede Keizerrijk werd het fort omgebouwd tot militaire gevangenis voor Pruisische en Oostenrijkse soldaten en vervolgens tot een staatsgevangenis waar de Communards werden vastgehouden op doorreis naar de gevangenis van Nieuw-Caledonië.

*Photo : Fort Boyard © CMT17 E. COEFFE

Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Profiteer van een korting van 30% op een verblijf van minimaal 14 nachten, geldig op alle soorten accommodaties (behalve staanplaatsen).

~ Aanbieding geldig voor het jaar 2020 met uitzondering van de periode van 04/07 tot 29/08 en niet cumulatief met andere lopende promoties.~

10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Maak uw bagage lichter en geniet van extra comfort door te kiezen voor het comfortpakket: opgemaakte bedden bij aankomst + handdoekenset (1 grote en 1 kleine handdoek) in de accommodatie tegen het tarief van 17€ per persoon.

Aanbod geldig op de prestige- en familiechalets en op de MALAGA-stacaravan.

Documenten (pdf)

Handige links