Mening klanten van onze camping op Ile d'Oleron

Mening klanten van onze camping op Ile d'Oleron

Wanneer u denkt aan uw weekends buiten het seizoen en lange vakanties, is het niet altijd gemakkelijk om de ideale camping op het eiland Oleron te kiezen.

Om te weten te komen wat onze medekampeerders van hun verblijf op de familiecamping Les Gros Joncs ***** vonden, nodigen wij u uit de beoordelingen van onze vakantiegangers te lezen over de ontvangst, de accommodatie, de diensten, de adviezen en de activiteiten die de camping aanbiedt, en niet te vergeten het waterpark met zijn glijbanen en de spa met zijn overdekte verwarmde zwembad.

Hier wordt elke beoordeling gecontroleerd en gecertificeerd. Deze beoordelingen helpen u om een beter beeld te krijgen van ons etablissement. Voor ons is het heel belangrijk om de kwaliteit van onze diensten dagelijks te verbeteren om u het best mogelijke verblijf op het Ile d'Oléron te bieden.

Wat onze klanten zeggen

Gedenkwaardige ervaringen

Balneo / SPA De Spa, gecertificeerd SPAS DE FRANCE, biedt een breed scala aan behandelingen en massages.DécouvrirBalneo / SPA CAMPING LES GROS JONCS oléronAquatisch gebied Van mei tot september kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad.DécouvrirAquatisch gebied CAMPING LES GROS JONCS oléronRestauratie Het bar-restaurant biedt een eenvoudige, smakelijke en gevarieerde traditionele keuken.DécouvrirRestauratie CAMPING LES GROS JONCS oléronToegang tot de zee U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zeetoegangen vanaf de camping.DécouvrirToegang tot de zee CAMPING LES GROS JONCS oléron