4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash
Boek nu 2020 !
En ontvang vroegbookkorting tot :
- 15% korting voor een verblijf van 7 nachten van 1 februari 2020 tot 4 juli 2020 en van 29 augustus 2020 tot 31 december 2020
- 10% korting voor een verblijf van 7 nachten van 4 juli 2020 tot 29 augustus 2020
~Aanbieding geldig tot en met 31 Maart 2020 en afhankelijk van beschikbaarheid~
Newsflash

Booking :

Booking

La Cotinière

La Cotinière ligt in Saint Pierre d'Oléron en is een ideale tussenstop voor uw kampeervakantie! La Cotinière is de eerste vissershaven van Charente-Maritime en heeft haar ziel en authenticiteit weten te behouden. Vandaag is het een geliefde toeristische bestemming bij de kampeerders!

KLEIN BEZOEK AAN LA COTINIÈRE

Na het strand kunt u heerlijk kuieren door de kleine straatjes van het dorp, even halt houden voor een verfrissing op het terras met uitzicht op de haven, wandelen op de pier en kijken naar het aanmeren van de boten. In juli en augustus kunt u slenteren op de avondmarkt in de haven en genieten van de levendige sfeer op La Cotinière alvorens terug te keren naar de camping.

DE HAVEN VAN LA COTINIÈRE EN ZIJN KLEURRIJKE BOTEN

De ambachtelijke vissershaven van La Cotinière - de eerste haven van Charente-Maritime - is de thuisbasis van een honderdtal kleurrijke boten die bijzonder fotogeniek zijn! Hier wordt gevist op nobele vissoorten zoals de zeebaars, zeeduivel, rode mul of tong, met vismethoden die de kwaliteit respecteren. De markt van Victorine in de haven en de viswinkels van La Cotinière verkopen de meest verse vis en zeevruchten! Om een kijkje te nemen achter de schermen van de haven kunt u een rondleiding boeken die alle geheimen van de vissershaven van La Cotinière zal onthullen!

NIET TE MISSEN:

  • Een wandeling op de pier van de haven van La Cotinière,
  • De Notre-Dame-et-Saint-Nicolas kerk uit de twintigste eeuw,
  • Een visuitstap op zee om de vers gevangen vis terug mee te nemen naar de camping en te grillen op de barbecue!

*Photo : Port de La Cotiniere © PR
Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Profiteer van een korting van 30% op een verblijf van minimaal 14 nachten, geldig op alle soorten accommodaties (behalve staanplaatsen).

~ Aanbieding geldig voor het jaar 2020 met uitzondering van de periode van 04/07 tot 29/08 en niet cumulatief met andere lopende promoties.~

10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Maak uw bagage lichter en geniet van extra comfort door te kiezen voor het comfortpakket: opgemaakte bedden bij aankomst + handdoekenset (1 grote en 1 kleine handdoek) in de accommodatie tegen het tarief van 17€ per persoon.

Aanbod geldig op de prestige- en familiechalets en op de MALAGA-stacaravan.

Documenten (pdf)

Handige links