4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash
Boek nu 2020 !
En ontvang vroegbookkorting tot :
- 15% korting voor een verblijf van 7 nachten van 1 februari 2020 tot 4 juli 2020 en van 29 augustus 2020 tot 31 december 2020
- 10% korting voor een verblijf van 7 nachten van 4 juli 2020 tot 29 augustus 2020
~Aanbieding geldig tot en met 31 Maart 2020 en afhankelijk van beschikbaarheid~
Newsflash

Booking :

Booking

Eiland Oléron
Zin om nieuwe oorden te ontdekken? Het eiland Oléron is de ideale bestemming voor de mooiste kampeervakantie! Fietstochten langs mooie fietspaden; zwemmen, watersporten en ontspannen op het strand; prachtige en gevarieerde landschappen tussen de zee en het bos; een rijk historisch erfgoed... Kies voor een kampeervakantie op het eiland Oléron!

STRANDEN, ZWEMMEN EN WATERSPORTEN IN OLÉRON!

Wit zand, kleine duinen en een zacht briesje... de scène is gezet, aan u om de geneugten van een vakantie aan zee te ontdekken! Vanaf de camping scheiden slechts een paar honderd meter en de duinen u van het strand van Sables Vignier in Saint Georges d'Oléron. Het strand wordt bewaakt tijdens het hoogseizoen en er is zelfs een kinderclub. Als u hout van waterglijsporten, dan kunt u terecht op het strand van Les Huttes in Saint Denis d'Oléron, verder naar het noorden. Op het programma: surfen, windsurfen en stand up paddle... Voor alle andere activiteiten vindt u ongetwijfeld HET strand voor uw kampeervakantie, wetende dat het eiland Oléron bijna 60 kilometer telt!

EEN VAKANTIE COL NATUUR, CULTUUR, ONTSPANNING EN ONTDEKKING!

Bezoek enkele van de iconische bezienswaardigheden van het eiland Oléron: de citadel van het kasteel van Oléron , de beroemde vuurtoren van Chassiron in Saint-Denis d'Oléron, Fort-Louvois in Bourcefranc-Le Chapus, de molen van de Loges de Saint-Just-Luzac of de scheepswerf R. Léglise. Tijdens uw uitjes naar de steden en dorpen zult u worden betoverd door de charme van de vissershuisjes met witte muren en blauwe luiken, de prachtige herenhuizen en de kleine steegjes met stokrozen. Het kleine bouwerfgoed is overal aanwezig in de dorpen van Oléron. Aan u om de kleine verloren hoekjes te verkennen tijdens uw wandelingen!

Kamperen op het eiland Oléron is ook een worden met de natuur! Vanaf de Port Salines kunt u een boottocht maken naar het hart van de kwelder om er de flora en fauna van Oléron te ontdekken en een bezoek te brengen aan het ecomuseum. Als u wat verkoeling zoekt dan kunt u terecht in het domaniaal bos van Saint-Trojan-les-Bains, het grootste bos van het eiland Oléron, een favoriet bij gezinnen met zijn vele wandel- en fietspaden.

NIET TE MISSEN:

  • Le Marais aux Oiseaux, een uitzonderlijke site van 50 hectare, die alle rijkdom van het natuurlijke erfgoed van het land Marennes verenigt.
  • Het Historisch Museum van het eiland Oléron in Saint-Pierre-d'Oléron, met het Musée de France label.
  • De haven van La Cotinière, de eerste vissershaven van de Charente-Maritime, een levendige en kleurrijke plaats.
  • Een tocht met een kano of stand-up paddle door de kanalen van de kwelders van Boyardville.
  • Een cruise op zee naar het eiland Aix, de oude haven van La Rochelle en Fort Boyard.
  • De oesters van Marennes Oléron, te proeven vergezeld van een glas witte wijn uit de Charentais met een stop in het museum Cité de l'Huitre van Marennes!

*Photo : Ile d Oleron © CMT17 E. COEFFE-2
Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Profiteer van een korting van 30% op een verblijf van minimaal 14 nachten, geldig op alle soorten accommodaties (behalve staanplaatsen).

~ Aanbieding geldig voor het jaar 2020 met uitzondering van de periode van 04/07 tot 29/08 en niet cumulatief met andere lopende promoties.~

10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Maak uw bagage lichter en geniet van extra comfort door te kiezen voor het comfortpakket: opgemaakte bedden bij aankomst + handdoekenset (1 grote en 1 kleine handdoek) in de accommodatie tegen het tarief van 17€ per persoon.

Aanbod geldig op de prestige- en familiechalets en op de MALAGA-stacaravan.

Documenten (pdf)

Handige links