Cottage IBERIS
Promotie voor de paasvakantie van 06/04 tot 27/04
- 20% korting op de basisprijs met gratis administratiekosten.
ALLEEN OP MODELLEN :
MELIFERA, AUBEPINE, MACERON, IBERIS, OLEARIA
Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere EARLY BOOKING of andere aanbiedingen.
Bekijk onze aanbiedingen en boek

Huren Cottage IBERIS

Uw Ibéris cottage heeft een bankhoek die u kunt afscheiden, zodat u in het donker kunt genieten van een bioscoopsfeer en uw dag goed kunt afsluiten.

Tot 4 personen 2 chambres 29 m²
  • 1 slaapkamer met dubbel bed
  • 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden
  • keuken met spoelbak, gaskookplaat, koelkast met vrieskast, servies en bestek voor 4 personen,
  • koffiezetapparaat met pod, magnetron
  • woonkamer met tafel, zitbank en stoelen
  • badkamer (douche, wastafel), apart toilet
  • flatscreen TV met franse en sommige nederlandse zenders
  • overdakt houten terras met tuintafel en stoelen
Speciale aanbieding voor lang verblijf*

Voor elk verblijf in een huuraccommodatie van 04/05 tot 06/07 en van 31/08 tot 19/10 : - 15% (7 nachten min.)
- 25% (minimaal 14 nachten).

* Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen

Schoonmaakpakket aan het einde van uw verblijf (twee kamers / drie kamers) 85 €
Verkoop van wegwerplakens voor eenpersoonsbedden 6,50 €
Verkoop van wegwerplakens voor tweepersoonsbed 9.50 €
Verhuur van lakens voor tweepersoonsbed: Verblijf minder dan of gelijk aan 8 nachten
Verblijf langer dan 8 nachten
22 €
31 €
verhuur van lakens voor eenpersoonsbed: Verblijf minder dan of gelijk aan 8 nachten
Verblijf langer dan 8 nachten
18 €
26 €
Huur van badlinnen (per persoon en per week) 12 €
Verhuur van babykit: Kinderstoel, badje, kinderbedje (matras, kussen, beddengoed niet aanwezig) (per nacht) 5 €
Dier (per nacht en per dier / in juli/augustus) 7€
Dier (per nacht en per dier / in het laagseizoen) 7€
Wasmachine 5 €
Wasdroger 3 €
Het Wifi netwerk dekt alleen de kampeerplaats of de huuraccommodatie. Houd er rekening mee dat de internetverbinding soms moeilijk kan zijn omdat het netwerk verzadigd kan zijn door het aantal mensen dat het eiland Oleron bezoekt of door de weersomstandigheden.
Wifi verbinding : Gratis
Fietsverhuur voor jong en oud is mogelijk. Voor het huren van fietsen wordt een borg van 200€ per volwassen fiets en 150€ per kinderfiets gevraagd.

Onze andere accommodaties

 cottage meliferaCottage MELIFERA Met zijn grote glazen raam, dat kan worden beschouwd als de voordeur, en zijn moderniteit is de Malifera perfect voor een vakantie met familie of vrienden. Tot 4 personen 2 chambres 24 m² cottage aubepineCottage AUBEPINE Aubépine, Olearia, 10m² scheiden hen, maar Aubépine houdt zijn belofte om uw verblijf onvergetelijk te maken. Ideaal voor een lang weekend of een Oleronische escapade, u vindt er al het nodige comfort. Tot 4 personen 2 chambres 24 m²Nieuw in 2023 cottage macéronCottage MACÉRON Een grote woonkamer die plaats biedt aan gasten voor diners, een aperitief tussen buren, de Maceron geeft de verloren tijd van het kamperen terug, met behoud van een vleugje moderniteit. Tot 4 personen 2 chambres 35 m²Nieuw in 2023 cottage oleariaCottage OLEARIA 1, 2, 3 grote openingen, u zult verleid worden om te beginnen met een ontbijt badend in de zon van het eiland Oleron. Tot 6 personen 3 chambres 35 m² chalet tamarisChalet TAMARIS Wie zei dat chalets alleen voor de bergen waren? Met een grote woonkamer kunt u de Oleroniaanse manier ervaren in de ruimste van onze chalets. Ideaal voor grote gezinnen of om samen te komen met vrienden. Tot 6 personen 3 chambres 46 m² cottage anthemisCottage ANTHEMIS Geniet van een terras van 15 m² dat u een royale ruimte biedt voor uw ontbijt in de zon, of neem een hapje met uw kinderen terwijl de handdoeken van het zwembad op het terras drogen. Tot 6 personen 3 chambres 33 m² chalet matthioleChalet MATTHIOLE Tegen de zon in zitten lezen, een hut maken van dekbedden en kussens onder het bed in de hoogte, het kan met de Matthiole. Tot 6 personen 3 chambres 32 m² chalet oyat pmrChalet OYAT PMR Als je de Oyat in twee woorden zou moeten samenvatten: geschikt en uitgerust. Het heeft de perfecte proporties voor iedereen die verwelkomd wil worden. Tot 6 personen 2 chambres 35 m² cottage albiziaCottage ALBIZIA Word voor een paar dagen een Oleroniaan met de Albizia en zijn plancha, waan je even in deze droom. Neem dit onvergetelijke moment en alles wordt duidelijk. Tot 4 personen 2 chambres 27 m² chalet yuccaChalet YUCCA Een Amerikaanse keuken en een geïntegreerd terras, voor een vakantie aan zee. Tot 4 personen 2 chambres 28 m² cottage gauraCottage GAURA Stel je voor dat je je ontbijt uitzicht kunt kiezen. Ze zijn ruim en comfortabel en sommige bieden zelfs een panoramisch uitzicht. Tot 6 personen 2 chambres 36 m² cottage alceaCottage ALCEA Hoekbank, lange keuken en bureau, alle comfort is aanwezig, zelfs om ansichtkaarten te schrijven naar je geliefden. Tot 4 personen 2 chambres 30 m² cottage centaureeCottage CENTAUREE 1 kamer minder, maar hetzelfde comfort en harmonie als de Anthémis. Hoe is dit mogelijk? Tot 4 personen 2 chambres 25 m² cottage liseronCottage LISERON Het onderscheidt zich van de rest met zijn patrijspoort en is perfect voor een kampeertocht. Tot 4 personen 2 chambres 24 m² cottage santolineCottage SANTOLINE Tot 4 personen 2 chambres 30 m²

Gedenkwaardige ervaringen

Balneo / SPA De Spa, gecertificeerd SPAS DE FRANCE, biedt een breed scala aan behandelingen en massages.DécouvrirBalneo / SPA CAMPING LES GROS JONCS oléronAquatisch gebied Van mei tot september kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad.DécouvrirAquatisch gebied CAMPING LES GROS JONCS oléronRestauratie Het bar-restaurant biedt een eenvoudige, smakelijke en gevarieerde traditionele keuken.DécouvrirRestauratie CAMPING LES GROS JONCS oléronToegang tot de zee U heeft toegang tot de Atlantische Oceaan dankzij onze drie directe zeetoegangen vanaf de camping.DécouvrirToegang tot de zee CAMPING LES GROS JONCS oléron