4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash

Mening klanten van onze camping op Ile d'Oleron

Wanneer u denkt aan uw weekends buiten het seizoen en lange vakanties, is het niet altijd gemakkelijk om de ideale camping op het eiland Oleron te kiezen.

Om te weten te komen wat onze medekampeerders van hun verblijf op de familiecamping Les Gros Joncs ***** vonden, nodigen wij u uit de beoordelingen van onze vakantiegangers te lezen over de ontvangst, de accommodatie, de diensten, de adviezen en de activiteiten die de camping aanbiedt, en niet te vergeten het waterpark met zijn glijbanen en de spa met zijn overdekte verwarmde zwembad.

Hier wordt elke beoordeling gecontroleerd en gecertificeerd. Deze beoordelingen helpen u om een beter beeld te krijgen van ons etablissement. Voor ons is het heel belangrijk om de kwaliteit van onze diensten dagelijks te verbeteren om u het best mogelijke verblijf op het Ile d'Oléron te bieden.

Wat onze klanten zeggen

Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Wij hebben voor u Campez Couvert geselecteerd, om u de beste verzekering te bieden in geval van annulering of onderbreking van uw verblijf, en redenen die verband houden met Covid.

Klik hier voor meer informatie.
10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Documenten (pdf)

Handige links