4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash

Saint-Georges d'OléronKleine dorpjes vol charme, twee jachthavens, lange stroken fijn zand, betoverende landschappen tussen de zee en het bos, prachtige uitstappen, te voet, met de fiets of met de boot... Saint Georges d'Oléron is een niet te missen plek tijdens uw kampeervakantie in Oléron!

SAINT GEORGES D'OLÉRON EN DE GENEUGTEN VAN KAMPEREN AAN ZEE!

Saint Georges d'Oléron biedt bijna 16 km aan fijne zandstranden. U heeft dus keuze te over! De camping ligt beschut door de duinen en het bos, op 200 meter van een strand met zand en rotsen, ideaal voor voetvissen. Een honderdtal meter verder kunt u uw stranddoek uitspreiden op een prachtig strand dat onder toezicht staat tijdens het hoogseizoen. Kamperen in Saint Georges d'Oléron, dat is ook kitesurfen, surfen, jetskiën, kajakken op zee, stand-up paddling, vissen op zee en strandclubs voor kinderen. Zwemmen, spelletjes op het strand en watersporten, de ideale ontspannende cocktail voor uw kampeervakantie in Saint Georges d'Oléron!

EEN KAMPEERVAKANTIE IN VOLLE NATUUR!

Kamperen in Saint-Georges d'Oléron, dat is één worden met de natuur! Geniet van een kleine kanotocht in de moerassen tussen Boyardville en Sauzelle als u de flora en fauna van Oléron wilt ontdekken. Een gegarandeerde verandering van omgeving!
Als u altijd al hebt gedroomd van een bezoek aan Fort Boyard, dan kunt u in de haven van Boyardville terecht voor een zeecruise naar het beroemde fort, maar ook naar het eiland Aix en La Rochelle. Het is zelfs mogelijk om aan boord te gaan van een piratenschip... tot groot jolijt van de kinderen!

NIET TE MISSEN:

  • Wandel door de straten van Saint-Georges, rond de hallen en het kasteel.
  • Bezoek de Romaanse kerk, het oudste gebouw op het eiland Oléron!
  • Ontdek de specialiteiten van het eiland in de markthal, elke ochtend in juli en augustus.
  • Maak een boottocht vanuit de haven van Douhet en leer de basisprincipes van het zeilen!

*Photo : SAINT-GEORGES-D'OLERON - Plage de Boyardville © CMT17 E. COEFFE
Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Wij hebben voor u Campez Couvert geselecteerd, om u de beste verzekering te bieden in geval van annulering of onderbreking van uw verblijf, en redenen die verband houden met Covid.

Klik hier voor meer informatie.
10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Documenten (pdf)

Handige links