4 seizoenen bestemming.

Naast het strand. Oléron eiland.

00335 46 76 52 29
Newsflash

Fietsverhuur

Er gaat niets boven een fietstocht om het grondgebied van het eiland Oléron te ontdekken! De eiland van Oléron is ideal voor fiets wandelingen omdat het vlak is.

Als u een natuurliefhebber bent, zult u verliefd worden op onze betoverende landschappen door de 130 km fietspaden op het eiland Oleron met de fiets te doorkruisen.

Geniet direct van de camping van toegang tot het fietspad.

U hoeft alleen maar de weg over te steken om het fietspad te bereiken dat u langs de kust naar de vissershaven van La Cotinière brengt, op slechts 7 km van de camping, ideaal voor een familie-uitje.

De majestueuze vuurtoren van Chassiron ligt op 12 km van de camping en laat u onderweg de typische Oleron-dorpen Domino ontdekken met zijn markt met lokale producten en Chaucre.

Maak je geen zorgen als je geen eigen fiets hebt. Camping Les Gros Joncs biedt fietsverhuur op het terrein voor jong en oud.

Bij het huren van fietsen wordt een borg van 200€ per volwassen fiets en 150€ per kinderfiets gevraagd.
Camping lid van
ANWBADACCamping Key Europe

Goed om te weten

Wij hebben voor u Campez Couvert geselecteerd, om u de beste verzekering te bieden in geval van annulering of onderbreking van uw verblijf, en redenen die verband houden met Covid.

Klik hier voor meer informatie.
10% korting als u bij het SPA reserveert.

News

Documenten (pdf)

Handige links